Nosila sam bapske gaće 2 nedelje - evo šta se desilo mom seksualnom životu

Bapske gace 620x3501

Iako za mnoge one predstavljaju najgori komad odeće, odlučila sam da zaista vidim kako izgleda nositi bapske dve nedelje - i ono što sam otkrila me je šokiralo

Nisu seksi. Figura ne izgleda lepo u njima. Matore su. Ovo su samo neke od reči kojima se opisuju bapske gaće. Međutim, kada sam odlučila da ih nosim dve nedelje, moji zaključci su bili prilično drugačiji.

Zapravo, kada sam zamenila svoje tange za ovaj komforniji donji veš naučila sa važnu lekciju – ne sudi o gaćicama po njihovom imenu.

Ovaj komad odeće sa visokim strukom i viškom prostra u prostoru zadnjice oduvek je predstavljao sve ono što nikako ne bismo smele da nosimo ako želimo da izgledamo i budemo seksi. 

Ipak, odlučila sam da sama testiram sve ove tvrdnje i, moram priznati, bapske gaće su u velikoj meri uticale na moje samopouzdanje, stil i vezu – evo kako.

1. STIL

#tb to an #ootd // #style #fashion #hashtag

A post shared by Melodi Erdogan (@melodierdogan) on

Oduvek sam bila veliki fan pantalona i suknji sa visokim strukom zbog načina na koji ističu moje obline. Ipak, plašila sam se da će i gaće sličnog kroja učiniti da obline budu iskvarene umesto da im laskaju. Na moju veliku radost, strah je bio neopravdan i bapske gaće su dodatno istakle sve moje atribute. Odlično su išle gotovo uz svaki komad odeće iz mog plakara, a bile su i savršene za ovo hladno vreme jer sam imala još jedan sloj odeće koji me je grejao. Jedini problem bile su farmerke koje su bile pliće, pa sam stalno morala da pazim da mi se gaće ne izdignu iznad njih.

2. SEKS I VEZE

https://www.instagram.com/p/XLZsRFoPXe/

Znam da seksi donji veš može u trenutku da uzbudi muškarca, ali kako stoje stvari sa bapskim gaćama? Rešila sam da to testiram nasvom dečku.

Kada me je prvi put video u ovoj lepotici, pitao me je – šta je to? Objasnila sam mu da sprovodim eksperiment i to je bilo to, stvari su nastavile da se dšavaju po starom – sve stvari.

Istina je da bapske gaće imaju negativnu reputaciju kada su seksi stvari u pitanju, ali verujte mi, sve je to nebitno kada vas ponese strast.

3. TELO

https://www.instagram.com/p/9oyQTZoPVH/

Iako sam u početku mislila da će bapske gaće učiniti da se osećam kao da se krijem ispod jorgana, desilo se nešto potpuno suprotno. Iako sam mršava, imam dosta oblina, široke kukove, deblje butine i široka ramena. Iako sam, baš kao i svi drugi, svesna svog izgleda, nemam problem da kažem da se oblačim tako da obline budu u prvom planu. Na moje iznenađenje, bapske gaće nisu uticale negativno na izgled moje figure, naprotiv, zadnjica mi je izgledala odlično.

4. SAMOPOUZDANJE

https://www.instagram.com/p/Qc7SVXIPWb/

Naučila sam jednu važnu stvar. Nošenje čipkastih i seksi stvari uopšte ne znači da ćete se osećati seksi – iako nam društvo stalno govori suprotno.

Moje samopouzdanje je bilo na maksimumu kada sam bila u babinim gaćama, iako moj dečko nije bio previše oduševljenj činjenicom da još nisam prestala da ih nosim.

5. DA LI ĆU IH NOSITI PONOVO?

Nakon dve nedelje obožavala sam kako izgledaju na meni i kako se osećam dok ih nosim.

Mislim da ljudi imaju potpuno pogrešno mišljenje o njima. Iako planiram da zadržim sav svoj seksi donji veš i tange, sigurno ću nastaviti da nosim i bapske gaće.

Bez obzira na to šta drugi kažu – ja se u njima osećam fantastično.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada