Horoskop otkriva vašu omiljenu pozu u seksu: Vodolija je san snova, a teško onome ko je sa Ovnom

Seks horoskop 620x3501

Krajnje je vreme da vam otkrijemo u čemu vaš znak najviše uživa u seksu - za slučaj da to još niste otkrili

Svi mi imamo određene stvari koje volimo u spavaćoj sobi, neko voli da više eksperimentiše sa pozama, neko obavezno traži ljubav i strast, a nekima je i predigra dovoljna.

Pogledajte omiljenu pozu svakog znaka:

Ovan – definitivno otpozadi

TAMABEPA009 670x446 copy1

Očekujte mnogo manje nežnosti od Ovna jer ovaj znak ima moćan, brz i prljav pristup intimnosti.

Bik – obožava “kašiku”

Ovaj znak voli da stvari radi polako kada je sa partnerom i puno pažnje posvećuje detaljima. Ako pokušate da zbrzate stvari, nećete dobiti zadovoljstvo koje ste očekivali.

Blizanci – bilo koja poza sve dok može da izgovara nevaljale stvari

Blizanci su otvorena knjiga kada je seks u pitanju. Vole da imaju trojke, igraju uloge i isprobaju svaku zamislivu i nezamislivu pozu. Pored toga što ovaj znak voli da začini stvari nevajlalim rečenicama, još više voli kada vi to radite.

Rak – omiljena poza je 69

Ova poza je idealna za Raka jer u isto vreme može da pruža i prima zadovoljstvo. Ako ovom znaku date sve što želi u trenutku intime – njegovoj sreći neće biti kraja.

Lav – stojećki

Seks u prirodi1

I Lav voli da isproba svaku moguću pozu u seksu, sve dok je on taj koji ima kontrolu nad situacijom. najviše mašta o seksu pod tušem.

Devica – misionarska poza

Najmrskija stvar koju ovaj znak može da zamisli je seks na nogama jer najradije voli da se izležava. Ova poza im puno znači jer bi najradije da izbegnu grčeve koji bi se javili u skoro svakoj drugoj pozi.

Vaga – kaubojka

Ovaj znak voli da prima pohvale na račun svoje lepote i golog tela. Isto tako, vole da uzmu uzde u svoje ruke, a kaubojka, ili obrnuta kaubojka, je idealna poza za to.

Škorpija – samo da je seks u pitanju

Škorpije nemaju nikakav problem sa svim stvarima koej uključuju intimnost. Obožavaju seks, sve u vezi sa seksom i ništa ne može da ih toliko iscrpi da ne mogu da ga imaju.

Strelac – masturbacija

Masturbacija11

Strelčevi se vrlo često nalaze u situacijama koje nisu baš najidealnije za seks. Ako su napaljeni u trenutku kada treba da se desi nešto važno, otrčaće dotoaleta da obavi svoje.

Jarac – bilo koja poza, sve dok uključuje malo vezivanja

Ovaj znak baš voli da se opusti i spusti gard kada je seks u pitanju i to je jedan od retkih načina na koji mogu da pokažu svoju pravu ličnost. Međutim, veoma im je bitna i kontrola, pa se nemojte plašiti da je preuzmete i naterate ga da moli za ono što najviše želi.

Vodolija – stvara svoje poze

Vodolije će vas uvek iznenaditi kada se radi o seksu. Zapravo, mogu biti toliko nepredvidivi da ćete se stalno pitati šta je sledeće. Ovo je jedan od najboljih partnera koje možete da imate u seksu.

Ribe – na boku

Ribama je intimnost veoma važna, a ovo je njihova omiljena poza jer pogađa sve prave tačke. Sve dok je Riba uz vas i oseća sve emocije, onda je sve u savršenom redu.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada