2 razloga zašto će vaša žena biti srećna ako ovde okačite njenu sliku

Osmi mart Dan zena ljubav cvece zaljubljeni par 620x3501

Izgleda šašavo, ali žene će vam biti zahvalne zbog ovoga, jer ćete time pokazati da ste ponosni na njih, a i dobićete nešto veoma korisno

Bliži se 8. mart, Dan žena, a vi verovatno još uvek nemate ideju šta biste originalno mogli da uradite za svoju lepšu polovinu, ili svoju majku sestru, baku, tetku…

Odgovor je jednostavan – uradite nešto što će joj pokazati da ste ponosni na nju, da svima hoćete da pokažete koliko ste srećni što je imate. Još kad biste uz to dobili nešto vredno što će je usrećiti… Pobednička kombinacija.

Ženu je teško razumeti, ali nije toliko teško učiniti je srećnom. Sve što je potrebno jeste da se stvarno potrudite oko nje. Ona zna kada ste iskreni u svojim namerama.

Roma company omogućila vam je da pokažete voljenoj ženi koliko vam je stalo do nje tako što ćete njenu sliku okačiti na Fejsbuk profil Roma company uz haštag #RomaSlaviZene i na taj način ostvarite 30 odsto popusta na fototapete i 10 odsto popusta na sve tapete u ponudi.

tapere roma 61

Objavom njene slike pokazaćete koliko ste ponosni na nju i ulepšaćete joj dan, a fenomenalnim fototapetama Roma company ukrasićete joj životni prostor i time joj ulepšati svaki dan u godini, a ne samo Dan žena.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada