Sve žene koje varaju muškarce rade 1 istu stvar u krevetu: Otkrile su šta, a po tome ćete ih provaliti!

Par u krevetu 620x3501

Istraživanje je sprovedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama

Na ženinu želju za varanjem utiče dugotrajno i specifično ponašanje u seksu, otkrila je nova studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behaviour.

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu može da potraži negde drugo, otkrilo je novo istraživanje.

Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je uticalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Temi Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50% žena glumilo orgazam za vreme seksualnog odnosa, a čak ih je 80% to i naglas priznalo.

– Većini žena treba direktna stimulacija klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu – objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Ranija istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam se osećaju nezadovoljstvo seksualnim životom koji imaju s partnerom. Takođe, ređe razgovaraju ili uopšte ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što podstiče traženje zadovoljstva na drugom mestu.

Istraživanje je sprovedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada