Ako ne zelite samarcinu, pazite sta pricate u krevetu!

ako-ne-zelis-samarcinu

Muškarac mora da pazi na jezik ukoliko želi da mu žena bude zadovoljna u krevetu, jer pogrešna reč tokom seksa može u potpunosti da ugasi strasti među čaršavima

Katkad bolje prolaze oni koji drže jezik za zubima, a isto pravilo može da se primeni i na seks. Muškarci često znaju da izgovore pogrešne stvari u krevetu, što žene dovodi do ludila i naravno, seksualnog nezadovoljstva.

 

Pa ukoliko vam je stalo do svoje reputacije ljubavnika i želite da devojka o vašim seksualnim podvizima ima samo reči hvale, na sledeće rečenice zaboravite kada uđete u spavaću sobu.

TO MI SE NE DOPADA

Brutalna iskrenost u krevetu nije dobra. Isto kao ni konstruktivna kritika, koja kad je rečena u krevetu, zaista, ne pali.
Nije baš seksi i ohrabrujuće u žaru strasti reći ženi kako baš i niste zadovoljni njenim podvizima, kaže seksualni terapeut Ejmi Levin. Priču uvek možete da okrenete na pozitivno i da kažete šta volite i šta vam odgovara.

ako-ne-zelis-samarcinu1

MOJA BIVŠA JE TO BAŠ VOLELA

Sve žene su drugačije, stoga se ne oslanjajte na prošlost i definitivno o njoj ne raspravljajte sa sadašnjom partnerkom. Takav razgovor kod žena ne pali i mogao bi da ima sasvim suprotan efekat.

ŽURIM, MORAMO DA ZAVRŠIMO DO 10

Bilo kakvo požurivanje dok ste intimni ne samo da je bezobrazno i bezosećajno, već potpuno nepristojno. Ako stvarno negde žurite, igrice pod čaršavima bolje ostavite za posle, jer usled žurbe može da nastane totalna katastrofa.

ako-ne-zelis-samarcinu2

GUZA BI MOGLA DA TI BUDE MALO VEĆA

Kad su gole, žene su nesigurne, kao uostalom i svi. Naglašavanje nekog nedostatka, pogotovo onoga na koji je slaba je potpuno zabranjeno, kaže Levinova. Kritika koja udara na telo ubija libido kod žena. Suzdržite se od takvih negativnih komentara.

JESI LI PRI KRAJU?

Suprotno ustaljenom mišljenju, orgazam ne definiše dobar seks. Pitati nekoga hoće li brzo doživeti vrhunac ogroman je pritisak koji će pre pokvariti raspoloženje, nego ga naterati da svrši.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada