Svadjanje moze da vas otera u grob!

svadjanje-moze-da-vas

Seks nakon svađe i pomirenja jeste sladak. Međutim, nemojte se navlačiti na česte nesuglasice, jer vas mogu uvaliti u veliku zdravstvenu nevolju

Iako su svađe sastavni deo svake veze, trebalo da se potrudite da ih izbegavate. Ne samo da mogu da vam naruše vezu i odnos s partnerom, već mogu opasno da ugroze i vaše zdravlje!

 

Najnovija američka istraživanja rađena na Univerzitetu Juta pokazala su da parovi koji se često svađaju imaju slabije srce, odnosno veće šanse da obole od kardiovaskularnih bolesti.

Kao posledica nervoze i stresa izazvanih svađom može da dođe do začepljenja arterija u srcu, a samim tim i srčanog udara. Prema rečima naučnika, ovo istovremeno znači da ljudi koji se često svađaju imaju veći rizik od prerane smrti.

svadjanje-moze-da-vas1

Zato, ukoliko želite da sačuvate svoje zdravlje manje se svađajte! To ne znači da treba da ćutite i partneru ne ukazujete na greške, ali makar se potrudite da se tokom svađe ne iznervirate, ne pocrvenite i ne urlate. Budite smireniji i ne dozvolite da vas nek stvari lako izbace iz takta, a sve zarad sopstvenog zdravlja. Imajte to na umu.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada