vaga

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2014. godine, najavljuje pojačanu dinamiku događaja kroz obilje novih i srećnih mogućnosti koje će Vas pratiti. Planetarni aspekti Vam donose niz srećnih okolnosti i posebne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Vaše intelektualne sposobnosti, uz preduzimljivost ili poseban šarm koji posedujete često će Vas dovoditi u centar glavnih dešavanja. Budući da se Vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će Vas pratiti. Uspeh i omiljenost će predstavljati Vaš zaštitni znak.

Ljubav:

Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina - sreća je u potpunosti na Vašoj strani. Imaćete priliku da uživate u različitim ulogama u svom društvenom životu i poželećete da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Sve ono što želite da stvorite ili da sačuvate uz svog partnera, bliske osobe ili porodicu možete smatrati i svojim najvećim bogatstvom. Kada su Vam srce i duša ispunjeni toplim emocijama onda svet oko vas izgleda čarobno. Uživajte u nekim posebnim zadovoljstvima koje će Vas pratiti početkom godine, zatim posebno tokom aprila i juna meseca. Ljubavna sreća i najlepše radosti Vas posebno očekuju i dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 29. septembra do 24. oktobra. Osetićete novi emotivni zanos i u periodu tokom novembra, a posebna radost Vas očekuje tokom decembra meseca.

Posao i finansije:

Pred Vama je veoma plodan period kada treba maksimalno da se angažujete na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspeha i lične sreće, pratiće Vas i grejati i tokom narednih godina. Ako imate jasnu ideju ili osećaj da nešto želite, nemojte dozvoliti da Vam neko uskraćuje širinu duha ili emotivna krila na kojima možete da uzletite do skoro nebeskih visina. Ipak, nijedan uspeh ili sreća nisu dovoljno potpuni i veliki, ako pored Vas nisu prisutne drage osobe i oni sa kojima možete da delite svako svoje zadovoljstvo. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati koji će vam imponovati odmah početkom godine, kao i u periodu tokom februara meseca, i od 22. marta do 15. aprila. Originalnost pri rešavanju složenih poslovnih i finansijskih pitanja uz druge sposobnosti koje imate kod mnogih će stvoriti potrebu da Vas konsultuju za podršku, pomoć ili dobar savet. Usmerite svoju pažnju na razne korisne ciljeve u periodu od 31. maja do 13. jula, zatim posebno tokom septembra, novembra i decembra meseca.

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. februara do 12. marta, i od 18. novembra do 04. decembra.

Sugestija:

Očekuje Vas sjajna prilika da pomerite skoro sve granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama. Prisustvo Marsa u Vašem sazvežđu u dužem periodu deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti Vam pomažu da ostvarite i neke »vrhunske ciljeve«. Sagledajte sve prednosti i nedostatke, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na različitim životnim poljima, a odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva proizilazi iz harmoničnog odnosa sa partnerom ili porodicom.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slusaj sada