skorpija

Skorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2014. godine, najavljuje poboljšanja, novi uspeh i niz radosnih događaja koje ste otvoreno ili potajno priželjkivali. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u Vama postoje topli talasi koji Vas pokreću na razmenu emocija. Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. Lepo je kada pored sebe imate pouzdane saradnike, verne prijatelje i bliske osobe uz koje ćete ostvariti poslovni napredak i ličnu sreću. U prvoj polovini godine, zbog naglašene dinamike događaja i nekih iznenadnih situacija moraćete da se angažujete do ili preko granice svojih mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti da će Vam se napor koliko god Vam bio težak ili ogroman višestruko isplatiti.

Ljubav:

Osetićete veliko zadovoljstvo kroz mnoge ostvarene želje u svom društvenom i ljubavnom životu početkom godine i naročito tokom marta meseca. Bez obzira na Vaš emotivni status ili godine sreća Vam se osmehuje u periodu od 15. aprila do 09. maja, kao i tokom juna i jula meseca. Ponekad i oni najlepši snovi mogu da zažive u stvarnosti, tako da Vas očekuju nove životne radosti, emotivni zanos i porodična harmonija tokom septembra, novembra i decembra meseca. Da sreća u ljubavi može biti čarobna i da je život satkan od nekih „čarobnih niti“ uverićete posebno u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 23. oktobra do 17. novembra. Sve ono što ćete ostvariti tokom naredne godine, imaće još lepše značenje i još srećniji epilog i u periodu tokom 2015. godine.

Posao i finansije:

Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. Očekuje Vas period afirmacije kada ćete imati priliku da započnete nešto novo u svom poslovanju ili da sprovedete neke važne odluke u periodu od februara meseca. Važno je da imate dovoljno samopuzdanja, kao i da prihvatite izazove koji će Vam doneti mogućnost napredovanja na profesionalnoj i statusnoj lestvici od 20. aprila do 01. juna, zatim posebno u periodu od septembra i od oktobra meseca do kraja godine. Nakon definisanja nekih poslovnih dogovora ili statusa, situacija oko Vas će se značajno promeniti u smislu različitih olakšica, napredovanja i privilegija koje ćete dobiti u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na period od 26. juna, kada za Vas počinje period pozitivnih probražaja, uspeha i sreće na svim životnim poljima.

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 20. aprila, i od 09. do 21. oktobra.

Sugestija:

Jupiter – planeta »velike sreće«, Vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na Vašoj strani.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slusaj sada