strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2014. godine, najavljuje niz novih događaja koji predstavljaju sjajnu priliku da ponovo dokažete svojoj okolini kako zauzimate važno mesto u prvim redovima ili neku istaknutu poziciju. Niz uspešnih rezultata koji će Vas pratiti ilustruju Vašu volju za prestižom, ali samo na osnovu potvrđivanja mnogih kvaliteta koje posedujete. Lična hrabrost, energičnost u sprovođenju namera ili istrajnost Vam donose napredak i kompeltno uvažavanje u društvenim i saradničkim krugovima.

Ljubav:

Moraćete pokazati više strpljenja i sluha za događaje koji će Vas pratiti u privatnom životu ili u odnosu sa jednom bliskom osobom tokom februara i početkom marta meseca. Zablistaćete od sreće i zadovoljstva u periodu takom aprila i juna meseca. Prolazićete kroz različite faze emotivnih raspoloženja i zadovoljstva u odnosu sa partnerom, naročito tokom jula i septembra meseca. Nemojte dozvoliti da Vas neke iznenadne situacije preterano osujete ili da umanje na Vašu potrebu da usrećite osobe do kojih Vam je stalo. Moguće je da ćete više puta menjati neke odluke u svom ljubavnom životu ili u partnerskom odnosu u drugoj polovini godine. Nove radosti i topli izlivi osećanja ponovo Vas očekuju tokom oktobra i decembra meseca. Najlepši odrazi ljubavne sreće i radosti Vas očekuju u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu od 16. novembra do 11. decembra.

Posao i finansije:

U zavisnosti od ciljeva koje imate nastavite da kombinujete individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i da poboljšate svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj lestvici Vas očekuju tokom februara, zatim od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite neke poslovne ideje sa privatnim interesima, ili praktično i korisno sa ličnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tokom avgusta i septembra meseca. Trenutni odjek može da Vam imponuje, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učinite jeste važan. Imaćete dobru priliku da uspešno rešavate neka poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u periodu od jula i avgusta, i posebno od oktobra meseca do kraja godine.

Zdravlje:

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su prolazne nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, i zatim od 20. aprila do 12. maja.

Sugestija:

Ponekad ono što je lako ili dostižno za Vas nema veliku čar, ali budite dovoljno mudri jer svaki uspeh koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati Vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Urana, a potom i Jupitera protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slusaj sada