Godisnji horoskop - Strelac

strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2015. godine, najavljuje niz uspešnih događaja i zadovoljstvo koje će Vas pratiti zbog aktivne uloge i ostvarenih ciljeva u svim važnim životnim oblastima. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu Vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom. Očekuju Vas sjajne pohvale i priznanja, ali i uspešno rešavanje nekih finansijskih ili imovinskih pitanja. Zarad želje za većim uspehom ili ličnim dokazivanjem možda ćete povremeno morati da propustite neke od događaja u privatnom životu. Ali, sreća Vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što Vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav:

Eho uspeha ili popularnosti koji Vas prati u različitim oblastima, lako možete da prenesete i u okrilje svog privatnog života. Ipak, važno je da izgradite odnos potpunog razumevnja i poverenja sa bliskim osobama. Pokažite da imate dovoljno sluha i za potrebe koje izražava Vaš partner ili Vaša porodica, uz svu plemenitost u mislima i delima. Sreća je da uz sebe imate iskrene i odane osobe na koje uvek možete da se oslonite u nekim posebnim momentima bliskosti. Očekuju Vas neka prijatna dešavanja i emotivna zadovoljstva, naročito tokom februara i marta meseca. Novi emotivni zanos će Vas ispuniti tokom aprila i juna meseca. Negujte radost i sve lepe trenutke uz drage osobe u periodu od 03. agusta do 07. septembra, i zatim u oktobru mesecu. Zadovoljstvo i sreća ponekad zaista mogu biti iznenađujući ili čudesni, u to ćete se uveriti posebno u periodu krajem novembra i tokom decembra meseca.

Posao i finansije:

Početak 2015. godine obećava dinamiku i pozitivne promene. U skladu sa svojom prirodom da brzo regujete i potrebom da se ističete sa izuzetnim rezultatima, prihvatite neke interesantne ponude za ličnim i profesionalnim usavršavanjem. Ako investirate u svoje znanje ili sposobnosti očekuju Vas pozitivni rezultati već krajem januara i tokom februara meseca. Važno je da podstičete kreativne ideje u svom okruženju i da se hrabro upustite u razne izazove, jer bez većeg rizika nema ni veće uspeha. Imaćete novu priliku u periodu tokom aprila i krajem maja meseca, kada Vam predstoje posebne pohvale, priznanja ili rezultati kao jasni pokazatelji Vašeg uspeha. Značajni događaji koji donose novi talas afirmacije i napredovanje na poslovnoj lestvici očekuju Vas tokom juna meseca. U drugoj polovini godine, naročito u periodu od septembra meseca možete uspešno da rešite i mnoga finasijska ili imovinska pitanja. Pratiće Vas zapaženi uspeh u poslovima iz domena politike, komunikacija, umetnosti, mode, medicine, sporta.

Zdravlje:

Prisustvo Saturna u Vašem sazvežđu donosi blikadu energije energije, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja imunološkog sistema i psiho-fizičke ravnoteže. Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. juna do 18. jula, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Sugestija:

Nalazite se u sjajnoj prilici da u određenim fazama ostvarite svoje možda najlepše ili neke čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike sreće«, Vam pomaže da ostvarite sve ciljeve koje imate, naročito u periodu od marta i juna meseca, a od 26. jula uživaćete u nekim posebnim životnim radositma ili privilegijama. Sreća je čudesna i ponekad dolazi iznenada i zato u skladu sa svojom prirodom prihvatite svaki izazov, kao priliku za otkrivanjem novih i najlepših životnih radosti.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada