Svaki znak ima skrivenu erogenu zonu - a zvezde otkrivaju gde se ona tačno nalazi

Ljubav006 620x3501

Svaki horoskopski znak ima najmanje jednu ili dve skrivene erogene zone na svom telu

Neki znakovi vole da im dodiruju kosu, neki poljupce po vratu, a neki će se istopiti ako im priuštite senzualnu masažu leđa.

Otkrite koja su to mesta koja vas uzbuđuju, prema horoskopskim znacima

Ovan erogena zona: glava, lice i kosa

Ovan ne može reći ne masaži glave. Ne samo što će postati smireni i srećniji, već ih možete dovesti u stanje totalnog uzbuđenja. Takođe ćete ih uzbuduti ako provlačite prste kroz njihovu kosu.

Par u krevetu 2 830x01

Bik erogena zona: zadnja strana vrata.

Oni imaju skrivenu erogenu zonu na zadnjem delu vrata. Jednostavno prelaženjem prstiju gore -dole preko ovog područja, može izazvati moćan odgovor,a senzualnim poljupcima možete ih dovesti do ludila.

Blizanci erogena zona: šake i ruke.

Ovom znaku iznenađujuće odgovara dodir šake ili duž ruku. Masiranje zadnje strane ruke, ,ozbiljno može podići nivo uzbuđenja jednog Blizanca.

Rak erogena zona: grudi i stomak

Rakovi su izuzetno osetljivi na dodir oko grudnog koša. Oni vole da ih ljubite, masirate i malo grickate po stomaku i grudima. Pogotovo kada su u pitanju bradavice, to je siguran način da ih uzbudite.

Orgazam 830x01

Lav erogena zona: leđa i ramena

Lav je slab na dodir bilo kog dela njihovih leđa. Vole čulne masaže ramena i leđa. Trčanje prstiju duž kičme takođe je iznenađujuće efikasan način da se njihov endorfin oslobodi.

Devica erogena zona: stomak i struk

Device imaju skrivenu erogenu zonu tačno na sredini stomaka. Kada ih dodirnete oko struka možete izazvati uzbuđenje i imati vrlo snažan uticaj na njih. Ako ih poljubite u predelu struka, sigurno ćete ih izludeti.

Vaga erogena zona: donji deo leđa

Vaga ima erogenu zonu koja se spušta do donjeg dela leđa. Jednostavno im dajte nežnu masažu oko ove oblastii to može biti moćan način da se njihov libido pojača.

Škorpija erogena zona: genitalna oblast

Njihova najveća erogena zona je fokusirana i koncentrisana tačno oko genitalne regije, što ih čini izuzetno osetljivim čak i najlakšim dodirom ih možete uzbuditi.

Raznorazno0161 830x01

Strelac erogena zona: noge i kukovi

Ako želite da uzbudite Strelca, obratite pažnju na njihove butine i kukove. Ove, manje poznate, erogene zone su izuzetno osetljive na bilo kakav dodir, ljubljenje ili masiranje. Jednostavno ruke držite lagano duž unutrašnje

strane bedara, može biti dovoljno da kolena počnu da im klecaju.

Jarac erogena zona: noge i kolena

Jarac ima erogenu zonu oko kolena i nogu. Ova često zanemarena oblast je dostupna za sve vrste fizičkog kontakta. Pokušajte da prelazite rukom gore-dole preko nogu, ili lagano milujte kolena i brzo ćete podići temperaturu

jednog Jarca.

Vodelije erogena zona: zglobovi

To je dobro čuva tajna da su Vodolije izuzetno osetljive na dodire oko zglobova. Uvek obratite pažnju na ove oblasti kada im pokazujete naklonost i bićete zaprepašćeni koliko su spremni da vam se približe.

Ribe erogena zona: noge

Ribi imaju Skrivena erogena zona Riba su noge. Ako im ponudite masažu stopala, primetićete kako im se podiže raspoloženje. Ako u to uključite i stopala, uspeh je zagarantovan.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada