MUŠKARCI, DOBRO SLUŠAJTE: Imao je seks sa preko 100 žena, a sada otkriva kako

profimedia 0006827561 670x446 620x3501

Odveo je u krevet više od 100 žena i kada je reč o seksu on "zna znanje"

Reks je imao preko 100 ljubavnica što je u proseku 15 puta više nego drugi muškarci. Prosečan broj partnera koje imaju žene u Britaniji je 4,3, a muškarci 6,6. Kako li je samo ovo on postigao?

Ovaj tridesetogodišnjak je imao seks sa preko 100 žena, a sa njih 500 je izašao na dejt. Možemo reći da on izgleda zna par stvari o seksu. Kako bi pomogao muškarcima da savladaju prepreke i budu uspešniji ljubavnici on jej odlučio da objavi autobiografiju i otkrije svoje trikove. Ovo su samo neki od njih.

Obraćajte pažnju na detalje

par seks krevet ljubav tamabepa 830x01

-Obraćajte pažnju na to kako reaguje kad je dodirnete. Ako je to seks sa novim partnerom, obratite puno pažnje na predigru i šta je najviše pali, pa to kontrolišite da je zavedete i kontrolišite njenu želju. Ako voli grubo, počnite polako i lagano a onda pojačavajte ritam.

Kombinujte

-Kombinovanje je ključ uzbudljivog seksa u dugim vezama. Nemojte da se plašite da probate nešto novo. Dovedite je do one tačke kada neće više znati šta ste smislili za taj dan. Iznenadite je, seks ne mora da bude uvek u krevetu i na podu. Podignite je i imajte seks na sudoperi.

Održavajte kontakt očima

Perverzije 830x01

-Ovo garantovano pali žene. Gledajte je u oči dok vodite ljubav. Ovo masovno pali žene i ako se trudite da imate dobar seks ovo će vam pomoći da budete koncentrisani.

Uvek je dovedite do orgazma

-Seks nije samo za jednostrano zadovoljstvo. Mnogo je bolje kada ženu navedete da doživi orgazam. Ne samo da je seks prijatniji već gradite i uspomene na duge staze sa vašim partnerom.

Održavajte ličnu higijenu na visokom nivou

-Nikada se nećete neočešljani pojaviti na sastanak, ali intimni delovi su često zapostavljeni kada dođe do sređivanja za dejt.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada