6.000 žena otkrilo kako izgleda muškarac iz snova - evo šta im je zaista SEKSI

profimedia 0317945742 620x3501

Žene smatraju da je idealan muškarac daleko od onog tipa koji se prezentuje javnosti

Više od 6.000 žena odgovaralo je na pitanja o idealnom muškarcu i o tome da li je sportski građen muškarac sa pločicama na stomaku njihov partner iz snova ili samo neka seksi fantazija.

Izgleda da su popularni “gikovi” pravi hit među ženama jer se sada sve više njih “pali” na mozak, a ne na mišićavo telo. Primeri se nalaze na svakom koraku. Čak i među manekenkama programeri i IT stručnjaci su na ceni. Neki od najpoznatijih parova u svetu poznatih su Miranda Ker i Spapchat CEO Evan Spigel, kao i Karli Klos i tehnički preduzetnik Džošua Kušner.

man 2109428960720 830x01

Momci su dobro upoznati sa tim da računarske sposobnosti mogu da im obezbede bolji prolazak kod suprotnog pola. Čak 74 procenata ispitanih muškaraca izjavilo je da se pravi da zna više o računarima nego što stvarno znaju. Nisu samo popularni među singl devojkama. Sve više žena, čak neverovatnih 77 procenata, smatra ih boljom prilikom za udaju od onih mišićavih. Čak 52 procenta žena izjavilo je da je njihov idealni partner kompjuteraš pre nego rob teretane (22%) ili neshvaćena umetnička duša (14%).

Programer programiranje tastatura laptop 1 830x01

Ono što ih čini privlačnijim jeste činjenica da su pametniji muškarci manje arogantni, zanimljiviji nego drugi muškarci, a inteligencija je ono na šta se žene lože.

Ukoliko kupite beskućniku sendvič ili spasite neko dete od davljenja, veće su vam šanse da ćete dobiti poziv za dejt jer žene zapravo žele brižnog i dobrog muškarca.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada