Novogodišnje čudo: Na mestu je ostao mrtav i dobio priliku da priča sa Isusom, a onda je oživeo

1477788 620x3501

Jedna čovek tvrdi da je nakon nesreće imao priliku da priča sa Isusom, a sada prenosi šta mu je rekao

Osoba, poznata po imenu Pol O, tvrdi da je iskusila smrt i da je tom prilikom dobila poruku od Isusa.

Pol je vozio do groba svog oca kako bi ostavio cveće kada je došlo do nesreće. U kolima su sa njiom bile još njegova žena i njena sestra.

On tvrdi da je izgubio kontrolu nad vozilom i proklizao na drugu stranu puta gde je auto udario u komad drveta koji je otpao sa kamiona koji je prolazio, piše Express.co.uk.

Saobracajna nesreca 1 830x01

- Video sam kako ka šoferšajbni leti komad drveta. Pomerao se veoma sporo i pravo ka mojoj liniji vida. Kako mi je kroz glavu prolazila misao da ću umreti, celo telo je počelo da mi drhti. Taj osećaj se potom preneo samo na glavu i bukvlano izašao kroz teme. Bukvalno sam izleteo iz sopstvenog tela. Kretao sam se nagore u potpunom mraku, ali sa neverovatnim osećajem spokoja, priča Pol.

Pol objašnjava da je imao osećaj kao da je učauren u nekoj sferi i da je njegova prva misao bila - "da li ovako izgleda biti mrtav, sviđa mi se".

Potom se pojavilo belo svetlo koje je išlo prema njemu.

life after death 830x01

On je svoje iskustvo sa smrću opisao za Fondaciju za istraživanje iskustava bliskih smrti.

- Onda sam začuo glas iz svetlosnog diska. Bio je veoma autoritativan i komandujući, ali nikako zastrašujuć. Rekao mi je - vrati se, priseća se Pol.

Po njegovim rečima, istog trenutka se ponovo našao u autu.

- Shvatio sam da je disk svetla bio Isus, dodaje.

Stručnjaci i dalje nisu sigurni šta se sa nama dešava kada umremo, ali najnovije istraživanje otkrilo je da osoba može da shvati sopstvenu smrt jer um i svest nastavljaju da funkcionišu nekoliko momenata nakon nje.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada