Statistika

EX-YU radio stanice - žanr Folk/Narodna

Istraživanje pokazuje da je COOL radio - Beograd najslušanija radio stanica na internetu na EX-YU prostoru, ćiji je žanr Folk muzika. Istraživanjem je obuhvačeno 383 radio stanica, od kojih 185 emituje Folk i narodnu muziku.

01 EXYU FOLK NARODNA


 Srbija - žanr Folk/Narodna

Među 72 radio stanice iz Srbije koje program emituju na internetu a čiji je žanr Folk i narodna muzika, COOL radio je ubedljivo najslušaniji.

01 SRBIJA FOLK NARODNA


 EX-YU radio stanice - svi žanrovi

Od ukupnog broja radio stanica na EX-YU prostoru koje program emituju na internetu (383) sa svim žanrovima muzike, COOL radio je zauzeo 3. mesto po slušanosti. Treba napomenuti da prve dve radio stanice iz statistike program, pored interneta, emituju i na FM području.

03 EXYU UKUPNO


 Srbija - svi žanrovi

Od ukupnog broja radio stanica iz Srbije koje program emituju na internetu (160) sa svim žanrovima muzike, COOL radio je zauzeo 3. mesto po slušanosti. Treba napomenuti da prve dve radio stanice iz statistike program, pored interneta, emituju i na FM području.

04 SRBIJA UKUPNO


 COOL radio - učestalost zemalja (Top 8)

Od ukupnog broja slušalaca COOL radija, 29% (ako se uobzir uzmu prvih 8 zemalja) čine sa prostora Srbije. U top 8 spadaju još i Bosna i Hercehovina, Hrvatska, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Sjedinjene Američke Države i Švedska.

05 COOL ZEMLJE


 COOL radio - dužina slušanja

Najveći broj slušalaca COOL radio sluša preko 4 sata (29%), dok od 1 do 4 sata sluša 21%. Ova statistika pokazuje da svaki drugi slušalac ostane uz COOL radio duže od jednog sata.

06 DUZINA SLUSANJA

 

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada