Na androidu

android site new

Predstavljamo Vam našu novu Android aplikaciju! Sačinjena je da bude jednostavna, pregledna, da ponudi zabavne sadržaje, nešto informacija i, naravno, mogućnost da slušate COOL radio i preko svojih mobilnih telefona baziranih na Android operativnom sistemu u svim formatima u kojima trenutno emitujemo program - MP3 (64 kbps ili HD kvalitet 192 kbps) ili aacPlusV2!

Namera nam je da Vam što više olakšamo načine slušanja COOL radija, pa tako i kada je u pitanju slušanje programa COOL radija preko pametnih telefona.

Više ne morate da tražite linkove za slušanje COOL radija, načine kako da dođete do nas, saznate neke bitne ili interesantne informacije o COOL radiju, pratite koja se aktuelna pesma trenutno emituje. Sve je to sadržano u ovoj aplikaciji, čak i više od toga. Aplikaciju možete preuzeti OVDE.

screen1 screen2 screen3 screen4 

Ova aplikacija Vam nudi:

  • 3 plejera za slušanje COOL radija i to: mp3 64 kbps, mp3 192 kbps, aacPlus V2 64 kbps
  • zanimljivosti
  • linkove ka našim sajtovima
  • linkove ka Facebook-u i Twitter-u
  • kontakt podatke i drugo

Ukoliko imate pitanja i problema pri konekciji na server ili pri satelitskom prijemunašeg radija možete se obratiti našoj tehničkoj podršci 24 časa dnevno putem e-mail adrese: kontakt@coolradio.rs. U najkraćem mogućem roku rešićemo svaki vaš problem.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada