Na smartfonu

TuneIn

TuneIn možemo predstaviti kao direktorijum ili biblioteku internet streaming radio linkova ali, kada malo bliže pogledamo, shvatamo da je to samo delić sistema koje je TuneIn razvio i uspešno prilagodio i za svet mobilnih i ostalih uredjaja. 

TuneIn radio aplikacija nije vezana samo iOS operativni sistem i iPhone, iPad i iPod uredjaje, već je uspešno prenesena i razvijena za druge mobilne platforme kao što je Android, BlackBerry, Palm, Samsung Bada, i sve popularniji Windows Mobile. Na bilo kojoj platformi, aplikacija je vrlo lepo i jednostavno dizajnirana, i slobodno možemo reći jedna od bolje dizajniranih aplikacija u svojoj branši, misleći pri tome i na korisnički interfejs (UI) i na funkcionalnost aplikacije.

Prvi prvom pokretanju aplikacije, otvoriće se Browse strana, koja pruža mogućnost filtriranja svih radio stanica u bazi. Neophodno je da u njoj jednostavno upišete "COOL radio" i sve što treba jeste da kliknete na naziv COOL radio ili na naš logo i uživate.

Preuzimanje TuneIn aplikacije:

COOL radio na Smartphones

iPhone AndroidPhones windowsPhone BlackBerry

COOL radio na tabletima

iPad AndroidTablets AmazonKindle

COOL radio na televizorima

SamsungSmartTV PanasonicVieraTV

 COOL radio na internet radio uređajima

Roku Sons logitech

COOL radio u vašim kolima

Chevrolet Ford Tesla

 

 

Ukoliko imate pitanja i problema pri konekciji na server ili pri satelitskom prijemunašeg radija možete se obratiti našoj tehničkoj podršci 24 časa dnevno putem e-mail adrese: kontakt@coolradio.rs. U najkraćem mogućem roku rešićemo svaki vaš problem.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada